اخباراخبار هنرهای تجسمی

فروش یک میلیون یورویی هنر ایران در حراج بونامز

فروش یک میلیون یورویی هنر ایران در حراج بونامز لینک : https://asarartmagazine.ir/?p=16551 👇 سایت : AsarArtMagazine.ir اینستاگرام :‌ instagram.com/AsarArtMagazine تلگرام :  t.me/AsarArtMagazine 👆

فروش یک میلیون یورویی هنر ایران در حراج بونامز | حراج هنر خاورمیانه بونامز در حالی پنج‌شنبه شب در لندن برگزار شد که نزدیک به نیمی از فروش این حراج به هنر ایران اختصاص پیدا کرد.

به گزارش مجله اثرهنری به نقل از هنرآنلاین: حراج هنر مدرن و معاصر خاورمیانه‌ بونامز در دوران شیوع کرونا و کمی پس از رفع محدودیت‌های بهداشتی و اجتماعی که باعث لغو رویدادهای فرهنگی و هنری جهان در چند ماه گذشته شد، ۱۱ ژوئن ۲۰۲۰ (۲۲ خرداد ۹۹) در لندن برگزار ‌شد. در این رویداد ۹۹ اثر هنری از کشورهای ایران، ترکیه، مصر، عراق، لبنان، سودان، فلسطین و…. ارائه شدند که با فروش ۷۰ اثر از هنرمندان خاورمیانه با فروش کلی ۲.۳۲۳.۰۴۱ یورو به کار خود پایان داد.

در این حراج 35 اثر از 18 هنرمند ایرانی چکش خورد که در پایان 31 اثر ایرانی در مجموع به مبلغ 994.736 یورو به فروش رسیدند تا نزدیک به نیمی از فروش حراج هنر خاورمیانه به هنر ایران اختصاص پیدا کند.

فروش یک میلیون یورویی هنر ایران در حراج بونامز لینک : https://asarartmagazine.ir/?p=16551 👇 سایت : AsarArtMagazine.ir اینستاگرام :‌ instagram.com/AsarArtMagazine تلگرام : t.me/AsarArtMagazine 👆
تابلو اسب‌های الهی اثر کاظم حیدر رکورددار حراج هنر خاورمیانه بونامز

گران‌ترین اثر این حراج تابلوی نقاشی متعلق به کاظم حیدر، هنرمند عراقی بود که به قیمت ۲۷۸,۹۲۲ یورو فروخته شد. در رتبه دوم اثر آینه‌کاری منیر فرمانفرماییان قرار داشت که ۱۸۸,۲۹۵ یورو چکش خورد. اثری از لویا خیالی هنرمند سوری هم به مبلغ ۱۵۳,۴۳۸ یورو فروخته شد تا در جایگاه سوم گرانترین آثار این دوره از حراج هنر خاورمیانه بونامز قرار بگیرد.

فروش یک میلیون یورویی هنر ایران در حراج بونامز لینک : https://asarartmagazine.ir/?p=16551 👇 سایت : AsarArtMagazine.ir اینستاگرام :‌ instagram.com/AsarArtMagazine تلگرام : t.me/AsarArtMagazine 👆
اثری از آینه‌کاری‌های هندسی منیر فرمانفرماییان که در جایگاه دوم گرانترین آثار حراج بونامز قرار گرفت

اما جایگاه چهارمین اثر گران‌قیمت این حراج به طور مشترک به تابلویی از مجموعه درختان سهراب سپهری و اثری از منوچهر یکتایی اختصاص یافت و آثار این دو هنرمند هرکدام به قیمت ۱۲۵,۵۵۳ یورو فروخته شدند. پس ‌از آن در رتبه پنجم هم تابلویی از سیراک ملکونیان قرار گرفت که 90,696 یورو چکش خورد تا هنر ایران بالاترین سهم را در میان فروش آثار ذی‌قیمت حراج هنر خاورمیانه به خود اختصاص دهد.

البته سایر آثار هنرمندان ایرانی نیز در این حراج با استقبال خوبی مواجه شدند و توانستند بالاتر و یا در میانه قیمت‌های پیشنهادی از سوی حراج به فروش برسند.

در حراج هنر خاورمیانه دو اثر از مجموعه کوزه‌های فرهاد مشیری به قیمت 69,782 و ۴۸,۸۶۸ یورو فروخته شدند که در میان ۱۰ اثر گران‌قیمت این حراج بودند.

اثری از مجموعه “درخت زندگی” مارکو گریگوریان و تابلویی نقاشی‌خط با عنوان “گلزار” از محمد احصایی هرکدام به قیمت ۴۴,۶۸۶ یورو در حراج بونامز چکش خوردند.

تابلو “پشت سر هم گل” از منوچهر یکتایی و اثری از مجموعه “رویای طلایی” رضا درخشانی نیز هر کدام به مبلغ 22,377 یورو فروخته شدند. اثری از ناصر عصار با عنوان “غروب عرفانی” هم ۲۰,۹۸۳ یورو به فروش رسید.

اما در حراج هنر خاورمیانه بیشترین استقبال از آثار اردشیر محصص صورت گرفت. ۱۰ اثر از این هنرمند فقید در حراج بونامز ارائه شد که همه این آثار به فروش رسیدند. آثار اردشیر محصص به قیمت‌های ۱۶,۸۰۰ یورو، ۱۵,۴۰۶ یورو، دو اثر ۱۴,۰۱۲ یورو، دو اثر ۱۳,۳۱۵ یورو، ۹,۱۳۲ یورو، ۷,۰۴۰ یورو و دو اثر ۵,۶۴۶ یورو فروخته شدند.

از مرتضی سازگار نیز دو اثر در حراج بونامز عرضه شده بود که یکی از آنها 15,406 یورو چکش خورد و دیگر اثر او فروش نرفت.

تابلو “بودا در سایه” از پروانه اعتمادی در این حراج 9,829 یورو فروش رفت و از مسعود عربشاهی نیز دو اثر  یکی به مبلغ 9,132 یورو و دیگری 6,343 یورو چکش خوردند.

تابلو نقاشی‌خط محمد بزرگی با عنوان “خورشید دوباره می‌درخشد” به قیمت ۸,۴۳۵ یورو و دو اثر دیگر از ناصر اویسی به قیمت‌های ۷,۰۴۱ یورو و  6,343 یورو به فروش رسیدند.

 از سیراک ملکونیان که در این حراج چهار اثر ارائه شده بود و یکی از آنها در میان ۵ اثر گران‌قیمت بونامز قرار داشت؛ سه اثر دیگر به قیمت‌های 5,646 یورو، ۵,۳۶۷ یورو و ۳,۱۲۸ یورو فروخته شدند.

همچنین آثار فریدون آو، فریدون امیدی و علیرضا آستانه نیز در میان ۲۹ اثری بودند که در حراج هنر خاورمیانه بونامز به فروش نرسیدند.

۳۱ اثر ایرانی فروش رفته در حراج بونامز را می توانید در ادامه ببینید.

بازدیدها: ۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا