فرنود، بختیار و اولیازاده داوران «همه جا در دسترس» شدند
فرنود، بختیار و اولیازاده داوران «همه جا در دسترس» شدند. در این مسابقه عکس که توسط مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به دبیری حمزه اولیازاده در مرحله فراخوان قرار دارد.
فرنود، بختیار و اولیازاده داوران «همه جا در دسترس» شدند – به گزارش آتلیه اثرهنری به نقل از مجله نوریاتو، افشین بختیار، رسول اولیازاده، محمد فرنود به عنوان داوران مسابقه عکس «همهجا در دسترس» انتخاب شدند. در این مسابقه عکس که توسط مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به دبیری حمزه اولیازاده در مرحله فراخوان قرار دارد، داوران پس از چند مرحله بررسی آثار، سه برگزیده این مسابقه را انتخاب میکنند. درعینحال آثار برگزیده گستردهتری توسط این داوران گزینش شده و در قالب نمایشگاه در معرض دید عموم قرار میگیرد و آثار برگزیده پس از رونمایی در نمایشگاه در قالب کتاب منتشر خواهد شد.
در فراخوان این مسابقه درباره موضوع آن آمده است: تصویر، زبان و مرز ندارد و در قاب آن میتوان مفاهیم را به سادگی به مخاطب ارائه و اهداف مطلوب را به بهترین شکل در اقشار جامعه نهادینه کرد. از این رو با توجه به دسترسی عموم جامعه به شبکههای مجازی و نقش مؤثر عکس در این رسانهها، مسابقه عکس حرفهای با عنوان “تأثیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق دورافتاده را برگزار میکنیم تا گستره این دستاوردهای مهم از چشم همگان پوشیده نماند.
محورهای این مسابقه، تأثیر و نمود ابزار ارتباطات جمعی در مناطق و فرهنگها و اقوام مختلف کشور، تأثیر ابزارهای ارتباطی و فناوری اطلاعات در تسهیل زندگی روزمره روستاییان،استفاده از تجهیزات فناورانه (گوشیهای هوشمند، تبلت، کامپیوتر و….) و برنامهها و شبکههای مجازی در مناطق دور افتاده و پیامدها و تاثیرات مثبت و منفی پیشرفت ارتباطات و فناوری اطلاعات و قرار گرفتن آن در دسترس همه به ویژه در فرهنگ و زندگی روستاییان ذکر شده است.
در ادامه بخشی از رزومه داوران این مسابقه آمده است:
افشین بختیار متولد ۱۳۲۹ تهران فارغالتحصیل رشته برق صنعتی از دانشگاه علم و صنعت است. او که دارای درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، حدود ۴۵ سال است که به کار عکاسی از موضوعات طبیعت، معماری، مردمی، صنعتی و هوایی از ایران و میراث فرهنگی و آثار باستانی مشغول است. از ایشان بیش از ۶۵ جلد کتاب نفیس ایرانشناسی چاپ شده است.
همچنین همکاری با برنامه تلویزیونی مستند ایران به عنوان عکاس هوایی بیش از ۸۰ شهر ایران، همکاری با سازمان پژوهش و کتابهای درسی مدارس، همکاری با سازمان میراث فرهنگی ایران و بیشتر استانها به عنوان عکاس معماری، همکاری با سازمان جهانی ثبت آثار معماری از جمله مسجد جامع اصفهان به عنوان عکاس، همکاری با سازمان میراث فرهنگی اصفهان برای عکاسی از مناطق شناسایی شده و ثبت جهانی آن، همکاری با شهرداری اصفهان، تهران و کرمانشاه به عنوان عکاس مناطق تحت پوشش، همکاری و عکاسی زمینی و هوایی از بارگاه امام رضا(ع) و چاپ کتاب بارگاه امام رضا(ع)، همکاری با هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان عکاس مناطق آزاد کشور از جمله خارک، چابهار، قشم، کیش و نکا، عکاس پایانههای نفتی و همکاری با وزارت نفت، همکاری با استانداری استانهای سیستان و بلوچستان، اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، عضو رسمی عکاس یونسکو در خاورمیانه، عکاسی کاخموزههای ایران، داور بیش از ۴۰ مسابقه و جشنواره عکاسی در ایران و خارج از ایران، برپایی نمایشگاههای متعدد با موضوع طبیعت، معماری، مردمی در ایران و چند کشور دیگر از جمله انگلیس، قطر، سوریه، لبنان، اتریش، آلمان، کانادا، سوئد و… و عضو رسمی هنرمندان پیشکسوت ایران از سوابق ایشان به حساب میآید.
رسول اولیا زاده متولد ۱۳۳۶ ،پیش از انقلاب عکاسی را به همراه دوست صمیمی خود رسول ملاقلی پور آغاز کرد و تدریجا با شروع انقلاب اسلامی و تظاهرات و عکاسی از راهپیماییها و درگیریهای انقلاب به شیمی عکاسی و ظهور و چاپ عکسهای خود پرداخت وی همزمان با عکاسان حرفهای دیگر از جمله استاد علی رئیس شقاقی که از پیشکسوتان عکاسی تبلیغاتی و صنعتی میباشند، آشنا شده و اندوختههای علمی خود را در زمینه عکاسی تکمیل کرد. رسول اولیا زاده ادامه تحصیل خود را در رشته گرافیک در مقطع کارشناسی ارشد به پایان رسانیده و از سال ۱۳۷۲ مشغول به تدریس در رشتههای مختلف هنری از جمله گرافیک، نقاشی و عکاسی در دانشگاههای مختلف شده و پس از آن در سال ۱۳۹۰ موفق به کسب درجه ۱ هنری در رشته عکاسی شد .
از جمله فعالیتهای مهم وی میتوان به از ابتدای رهبری حضرت آقا، حضور در روابط عموی دفتر و فعالیت در زمینههای عکاسی و گرافیک بهعنوان عکاس خاص در آن مجموعه اشتغال داشته است. حضور موفق و موثر در چند دوره حج تمتع و عمره بهعنوان عکاس که حاصل آن انتشار آثار ارزشمند و تأثیرگذاری در نشریات نمایشگاههای متعدد است. حضور در بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسیالرضا به همراه پنج هنرمند پیشکسوت عکاس دیگر به دعوت استان مقدس امام هشتم جهت عکاسی از آن مکان مقدس، حضور در مسابقات عکاسی در چندین کشور خارجی، برپایی نمایشگاههای نقاشی و عکاسی در داخل و خارج از کشور و کسب موفقیتهایی در همین زمینه، دبیری و داوری حداقل ۸ دوره مسابقات “عکس عاشورایی”، ۷ دوره جشنواره عکس ” ما میتوانیم “، ۴ دوره مسابقات عکس ” شمسه ” و ۲ دوره مسابقات عکس ” کارتپستالهای شهری “، عضویت هیئت مدیره ۳ دوره انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی، مدیریت خانه عکاسان ایران به مدت ۱۰ سال اشاره کرد.
محمد فرنود از سال ۱۳۵۳ ﮐﺎر ﻋﮑﺎﺳﯽ را آغاز کرد. وی ﻋﮑﺎﺳﯽ آژاﻧس ﺧﺑری ﺳﯾﭘﺎ ﭘرس ﻓراﻧﺳﮫ از ﺳﺎل ۱۳۶۲ است. وی به مدت ۴ ﺳﺎل ﻋﮑﺎس وﯾژه ﻣﺟله ﺗﺎﯾم شد و همچنین یکی از ۱۰ ﻋﮑﺎس برگزیده ﺟﻧﮓ اﯾران و ﻋراق نام گرفت. ﺑرﭘﺎﯾﯽ ﻧﻣﺎﯾﺷﮕﺎههای ﺗﮑﺛﯾری ﺧﯾﺎﺑﺎﻧﯽ از ﺟﻧﮓ اﯾران و ﻋراق ، در سه هزار محله داﺧل و خارج، ﺑرﭘﺎﯾﯽ ﻧﻣﺎﯾﺷﮕﺎههای ﺗﮑﺛﯾری ﺧﯾﺎﺑﺎﻧﯽ از ﺟﻧﮓ اﯾران و ﻋراق ، در سه هزار محله داﺧل و خارج از ﮐﺷورھﻣراه ﺑﺎ “ﮐﺎوه ﮔﻠﺳﺗﺎن” ، “رﺿﺎ دﻗﺗﯽ” ، “آﻟﻔرد ﯾﻌﻘوب زاده” و “منوچهر دقتی” در ﺳﺎل ۱۳۶۰، تهیه ﮔزارشهای ﺗﺻوﯾری (ﺧﺑری، اﺟﺗﻣﺎﻋﯽ از ﮐﺷورهای آﺳﯾﺎی ﻏرﺑﯽ، آﻓرﯾﻘﺎﯾﯽ، اروﭘﺎﯾﯽ) و اﻧﻌﮑﺎس آنها را در ﻣطﺑوﻋﺎت داﺧﻠﯽ ﺑﯾناﻟﻣﻠﻠﯽ، ﻋﮑﺎﺳﯽ از رهبران ﺳﯾﺎﺳﯽ: “ﻓﯾدل ﮐﺎسترو” ، “اﯾﻧدرا ﮔﺎﻧدی” ، “ﯾﺎﺳر ﻋرﻓﺎت” ، ” داﻧﯾﺎل اورﺗﮕﺎ” ، “ﻣﻌﻣر ﻗزاﻓﯽ” ، “ﻧﻠﺳون ﻣﺎﻧدﻻ” و ده ها ﺗن دﯾﮕر، ﺑرﻧده سه دﯾﭘﻠم وﯾژه هیئت داوران از ﻣﻌﺗﺑرﺗرﯾن ﻣﺳﺎبقه ﻋﮑس ﺧﺑری جهان. او از بنیانگذاران و اﻋﺿﺎی اﺻﻠﯽ هیئت ﻣوﺳس و اﻧﺟﻣن ﻧوﯾﺳﻧدﮔﺎن و ﻋﮑﺎﺳﺎن ورزﺷﯽ، اﻧﺟﻣن ﻋﮑﺎﺳﺎن ﻣطبوعات اﯾران، اﻧﺟﻣن ﻋﮑﺎﺳﺎن ﺑﺣران و اﻧﺟﻣن ﻋﮑﺎﺳﺎن ﻣﻠﯽ اﯾران اﺳت.
نشانی دبیرخانه: خانه عکاسان جوان واقع در خیابان سید جمالالدین اسد آبادی، کوچه چهارم، پلاک ۳، واحد ۳ است.
بازدیدها: ۷