فرار از زندان ردینگ اثری از بنکسی
فرار از زندان ردینگ اثری از بنکسی | فرار از زندان ردینگ اثری که بنکسی به عنوان نقاش مسئولیت آن را پذیرفت و تایید کرد نقاشی دیواری یک زندانی در حال فرار از زندان قدیمی شهر ردینگ در غرب لندن کار اوست.
به گزارش مجله اثرهنری اثر تازه بنکسی صبح نخستین روز ماه مارس روی دیوار زندان قدیمی ردینگ ظاهر شد و یک زندانی را نشان میدهد که در حال پایین آمدن از دیوار با آویزان شدن از ملافههای گرهزده است. پایین طناب هم یک دستگاه تحریر بسته شده است. برخی میگویند ممکن است این فرد همان اسکار وایلد، نویسنده و شاعر نامدار ایرلندی باشد که حدود ۱۳۰ سال پیش دو سال در این زندان اسیر بود.
از آنجا که قرار است این زندان قدیمی خراب و جای آن یک مجتمع مسکونی ساخته شود، شاید بنکسی خواسته است با کشیدن یک نقاشی به ارزش دیوارهای زندان بیفزاید و جلوی تخریب آن را بگیرد. مردم میخواهند این زندان به یک مرکز هنری تبدیل شود. کسی بنکسی را نمیشناسد اما آثارش را که بیشتر مضمون انتقادی دارند همه جهان میشناسند.
بیشتر بخوانید :
معرفی و آثار بنکسی «بنکسی کیست»
عدهای از کارشناسان معتقدند فردی که تصویر او در نقاشی دیواری دیده می شود، میتواند اسکار وایلد (۱۸۵۴ تا ۱۹۰۰) باشد که طی سال های ۱۸۹۵ تا ۱۸۹۷ در زندان ریدینگ محبوس بود. زندان ریدینگ از نوامبر سال ۲۰۱۳ (آبان ۹۲) دیگر به عنوان زندان استفاده نمی شود. مقامات محلی و نمایندگان مجلس ریدینگ از سال گذشته تلاشهایی را برای فروش این محل آغاز کردهاند تا از این راه به مجتمعی هنری و تاریخی تبدیل شود.
زندان ریدینگ در منطقه برکشایر در جنوب شرقی انگلیس در مرکز بازار تاریخی ریدینگ در سال ۱۸۴۴ ساخته شد. بنای ساختمان که توسط جرج گیلبرت و ویلیام بوینتون موفات دو معمار مطرح قرن نوزدهم انگلیس و متخصص در معماری دوره گوتیک طراحی شده است، مثالی خوب از معماری اوایل دوره حکومت ملکه ویکتوریا (۱۸۳۷ تا ۱۹۰۱) در انگلیس به شمار میآید. این بنای تاریخی در شعر نالههایی از زندان ریدینگ سروده اسکار وایلد جاودانه شد که در سال ۱۸۹۸ با نام مستعار C.۳.۳ شماره سلول وی در زندان، منتشر شد.
اسکار وایلد که غیر از سرودن شعر در نمایشنامهنویسی هم دستی داشت، طی دهه ۱۸۸۰ با توجه به آثار متنوعی که نوشت به نامی آشنا در ادبیات انگلیس تبدیل شد و در دهه ۱۸۹۰ یکی از مهمترین نمایشنامهنویسان انگلیس بود. وی در داستاننویسی نیز با اثر تصویر دوریانگری رمانی فلسفی مشهور است. وی در سال ۱۸۹۵ با شکایت جان داگلاس – دوک نهم کویینزبری و پدر لرد آلفرد داگلاس- در دادگاهی به جرمی اخلاقی متهم و به تحمل دو سال زندان محکوم شد که در طرد شدن از جامعه و مرگ زودرس وی دخیل بود.
بازدیدها: ۴