اخباراخبار هنرهای تجسمی

کریستیز میزبان اثری گران‌قیمت از فرهاد مشیری

کریستیز میزبان اثری گران‌قیمت از فرهاد مشیری لینک : https://asarartmagazine.ir/?p=19976 👇 سایت : AsarArtMagazine.ir اینستاگرام :‌ instagram.com/AsarArtMagazine تلگرام :  t.me/AsarArtMagazine 👆

کریستیز میزبان اثری گران‌قیمت از فرهاد مشیری | یکی از آثار «فرهاد مشیری» هنرمند پرآوازه ایرانی با قیمت تخمینی بین ۲۸۵ تا ۳۶۰ هزار دلار در حراجی کریستیز به فروش گذاشته می‌شود.

به گزارش مجله اثرهنری به نقل از ایرنا از پایگاه اینترنتی نشنال، حراج‌خانه کریستیز امسال حراجی سالانه خاورمیانه و هنر معاصر خود را به صورت برخط برگزار می‌کند و روزی روزگاری فرهاد مشیری نگین این حراجی خواهد بود.

این اثر آخرین بار در موزه اندی وارهول پیتسبورگ آمریکا به نمایش گذاشته شد و پیش‌بینی می‌شود با قیمتی بین ۲۸۵ تا ۳۶۰ هزار دلار به فروش برسد.

روزی روزگاری شامل منجوق دوزی‌های ظریفی است که فرهاد مشیری هنرمند پرآوازه ایرانی در سال ۲۰۱۱ با الهام از کارت پستال‌های مخصوص فصل جشن خلق کرد.

کریستیز میزبان اثری گران‌قیمت از فرهاد مشیری لینک : https://asarartmagazine.ir/?p=19976 👇 سایت : AsarArtMagazine.ir اینستاگرام :‌ instagram.com/AsarArtMagazine تلگرام : t.me/AsarArtMagazine 👆

این اثر بخشی از مجموعه آثار سفارشی از طرف برند لویی ویتون بود که مشیری را به یکی از اولین هنرمندان خاورمیانه تبدیل کرد که با یک برند لوکس همکاری کرده است.مشیری در منجوق‌دوزی‌هایش هنر شرقی را به تاروپود فرهنگ مصرف‌گرایی غرب گره می‌زند.

حراجی خاورمیانه و هنر معاصر کریستیز از ۱۱ تا ۲۴ نوامبر (۲۱ آبان تا ۴ آذر ۹۹) به صورت برخط برگزار می‌شود و در مجموع ۵۰ اثر در آن چکش خواهد خورد.

نمایش هویت فرهنگی در آثار فرهاد مشیری

فرهاد مشیری زاده شیراز و ساکن لواسان، یکی از نقاشان معروف ایرانی است که در سال ۲۰۱۲ نامش در فهرست ۵۰۰ هنرمند جهان ثبت شد. مشیری در خلق آثار خود بیشتر از کارتون‌ها، فیلم‌ها، کمیک استریپ‌ها، کتاب‌های کودکان و آگهی‌های تبلیغاتی الهام می‌گیرد و از عباراتی بریده شده از شعرهای کلاسیک، سریال‌های تلویزیونی و آهنگ‌های عامه پسند استفاده می‌کند.

کریستیز میزبان اثری گران‌قیمت از فرهاد مشیری لینک : https://asarartmagazine.ir/?p=19976 👇 سایت : AsarArtMagazine.ir اینستاگرام :‌ instagram.com/AsarArtMagazine تلگرام : t.me/AsarArtMagazine 👆

دیگر مشخصه آثار این دانش‌آموخته انستیتو هنر کالیفرنیا، استفاده از تصاویر دو پهلوست که هم به فرهنگ ایرانی اشاره دارد و هم فرهنگ آمریکایی. مشیری با این کار سعی در باز کردن این سوال دارد که ما چگونه هویت فرهنگی خودمان را تعریف می‌کنیم. 

بازدیدها: ۸۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا